NUSS 2019

Daniel Sandhåland Ukategorisert Leave a Comment

Del på Facebook

28. – 30. juni arrangeres Nordiska Ungdomssimspelen (NUSS) i Jønkøping, Sverige. Vi har vært på treningsleir på Mallorca og forberedt oss godt de siste par ukene. Denne gangen stiller vi med hele 13 svømmere på NUSS. En fin sesongavslutning for de som ikke skal videre på NM. Mye god trening er lagt ned de siste ukene og dette kommer utøverne til å dra nytte av også utover høsten. Vi er også sterke i troen på at resultatene kommer også allerede denne helgen. Vi gleder oss å se hva gjengen kan få til her i Sverige!

Vi ønsker Victoria, Ørjan, Johan, Eskil, Elias, Kaja, Kristina, Amund, Christian, Sara, Mina, Haide og Helene masse lykke til!

Rapport:

Fredag:

Da var første dag av NUSS over. En veldig god dag med gull og NUSS-rekord til Johan på 100 rygg, masse perser, gode løp og masse god stemning. Gjengen har det kjekt på tur og får betalt for masse god trening den siste tiden.

Perser: 
50 fly: Victoria, Kaja, Mina, Sara, Christian, Amund, Eskil
100 rygg: Kaja, Helene, Johan
1500 fri: Amund

I tillegg har de noe som kalles ekstraloppet her på NUSS. Det er et heat etter stevneslutt hvor man kan svømme en valgfri øvelse. Det svømmes et heat for hvert kjønn og det er første mann til mølla som avgjør hvem som får svømme. I dag var coach Sandhåland rask med å få meldt på en del utøvere som bare hadde en øvelse. Sara perset på 200 fly, Christian perset på 50 fri, Haide perset på 100 fri og Eskil perset på 50 bryst.

Vi gratulerer alle og ser frem til morgendagen!

Lørdag:

Dag 2 på NUSS er over, og det ble en strålende dag for Karmøy!

Medaljer:
Gull på 400 fri til Kaja
Gull på 400 fri til Sara
Sølv på 400 fri til Haide
Gull på 50 rygg til Johan
Gull på 100 bryst til Mina
Gull på 200 bryst til Eskil
Bronse på 100 fly til Sara

Perser:
400 fri: Kaja, Haide, Amund
50 rygg: Helene, Johan
100 bryst: Helene, Sara, Mina, Amund, Christian, Eskil
200 fri i extraloppet: Elias
100 fri: Kaja, Haide, Johan, Eskil, Amund, Elias
200 bryst: Eskil
100 fly: Sara, Elias, Johan

Gratulerer til alle med en fantastisk dag!

Søndag:

Da er NUSS 2019 historie. Et fantastisk stevne for Karmøy. Medaljer, perser, gode opplevelser og god stemning. Dette skal vi dra med oss til høsten. En forlenget sesong for de som normalt sett tar ferie i midten av juni kommer garantert godt med når vi starter opp igjen i høst.

Totalt tok vi 11 gull, 3 sølv og 2 bronse! Det skal vi være veldig godt fornøyde med. Johan satt også NUSS-rekord på både 100 og 200 rygg. Kaja tok UM-krav på 400 fri. Eskil tok UM-krav på 200 bryst. Og det ble haugevis av personlige rekorder.

Medaljer dag 3:
Gull 200 im til Sara
Sølv 200 im til Johan
Gull 200 fri til Kaja
Gull 50 bryst til Mina
Gull 800 fri til Sara
Bronse 4×50 fri til Mina, Sara, Helene og Haide
Gull 200 rygg til Johan
Sølv 4×50 im til Helene, Mina, Sara og Haide

Perser dag 3:
200 im: Sara, Haide, Eskil, Johan
50 bryst: Helene, Christian
200 fri: Kaja, Eskil, Johan, Amund
800 fri: Sara
100 fly extraloppet: Kristina
50 rygg extraloppet: Elias
400 im: Elias
50 fri: Victoria, Sara, Helene, Haide, Eskil, Elias, Amund
200 rygg: Johan

Gratulerer til alle sammen!

Nå tar Victoria, Ørjan, Johan, Eskil, Elias, Kristina, Amund, Christian, Helene og Haide en velfortjent ferie. Kaja, Sara og Mina reiser i morgen videre til Drammen der NM arrangeres torsdag-søndag. Der får de etterhvert besøk av Maria, Stian, Aleksander og Silje som kommer fra Mallorca tirsdag ettermiddag.

God sommer til alle og lykke til på NM!

Bilder: https://www.flickr.com/photos/163167312@N05/albums/72157709274625198