Norsk tipping og støtte til Karmøy Svømmeklubb

Grasrotandelen skjema med strekkode: Klikk her

Av leif-terje.alvestad@helse-fonna.no
Fra 1. mars 2009 kan du, som spiller hos Norsk Tipping, støtte Karmøy Svømmeklubb med inntil 5 prosent av det beløpet du spiller for.
Grasrotandelen går ikke utover innsatsen eller premien din.

Karmøy Svømmeklubb sitt org. nr. er 981 339 649.
Oppgi dette nr neste gang du tipper! Vinn – vinn!

Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være gras rotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner som går direkte til klubben. Premien din blir like stor uansett om du benytter deg av Grasrotandelen eller ikke.

Vil du støtte Karmøy Svømmeklubb?
Når du skal levere spill fra og med mars 2009 av, vil du bli gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen vil møte deg uansett om du stikker Spillerkortet ditt inn i terminalen hos en kommisjonær, skal spille via norsk-tipping.no, på en spillterminal eller om du spiller via mobilen. Grasrotandelen er med andre ord tilgjengelig i alle de ulike spillkanalene Norsk Tipping har. Når du har valgt Karmøy Svømmeklubb som mottaker til Grasrotandelen, blir det avsatt penger til denne for hvert eneste spill du leverer.

Som dere ser er dette en fantastisk ordning med mulighet for Karmøy Svømmeklubb å få inntekter. Oppfordringen er: Løp og kjøp! (kanskje vanker det noen millioner i gevinst også – hvem vet). Send også oppfordringen videre til familie og venner. Kanskje noen ønsker å opprette et ”tippelag”? På forhånd takk for hjelpen!

Hilsen Styret i Karmøy Svømmeklubb
Karmøy, 20.01.2009