Trenertemaet 2020/21-sesongen

Daniel Sandhåland Ukategorisert Leave a Comment

Del på Facebook

Da er trenerteamet for sesongen 2020/21 komplett!

Hei alle sammen,

Etter en runde med presentasjon av nyansatte trenere i klubben så har vi med dette gleden av å presentere hele trenerteamet for Karmøy Svømmeklubb for sesongen 2020-2021.

Daniel Sandhåland er nå ansatt som hovedtrener i klubben, og tidligere denne uken så ble det informert om at Krisztian Hauer har takket ja til ansettelse som gruppetrener for konkurransesvømmerne i Vormedalshallen. I sommer så informerte vi om at Kristian Gunnarshaug har takket ja til å være ansvarlig trener for rekruttene i klubben. I tillegg til dette så har vi ogsåtidligere denne uken signert en midlertidig avtale med Ivan A. Larsen som assisterende trener, dette er en ressurs som klubben kan spille på ved behov for å sikre et bredt og godt treningstilbud i klubben.

Tore Frøyland-Jensen og Elen Solberg har også takket ja til å ha ansvaret for mellomgruppene i hhv Karmøyhallen og Vormedalshallen for sesongen 2020-2021, dette er et arbeid som de utfører på dugnad og vi setter enormt pris det arbeidet de legger ned på frivillig basis for klubben. I tillegg så har vi mange dyktige og engasjerte foreldre som bidrar som rekruttrenere på frivillig basis. Vi er helt avhengige av at foreldre på frivillig basis hjelper til som trenere på kanten for rekruttene, og vi benytter denne anledningen til å takke for det viktige arbeidet som foreldrene bidrar med i den forbindelse.

Innrømmer at vi virkelig ser frem til høsten og gleder oss stort til å se potensialet i dette trenerteamet. Her er det uante muligheter!

Mvh
Karmøy Svømmeklubb v/ Jørgen Grønfur styreleder og leder sportslig utvalg.