Stavanger Open 10. – 12. Juni 2016

Daniel Sandhåland Stevner Leave a Comment

Del på Facebook

Madla Svømmeklubb inviterer til stevne i Stavanger Svømmehall. Fra KSK stiller Thea, Marlene, Amund, Johan, Silje og Stian.
Lagleder er Daniel og reiseleder er Tore.

Innsvømming: Lørdag kl 07:45, Søndag kl 07:45
Stevnesart: Lørdag kl 09:00, Søndag kl 09:00

Lagledermøte fredag kl 16:00 i rom under tribunen inne i svømmehallen.

Følg med på Livetiming
Bilder ligger på vår FB side https://www.facebook.com/KarmoySvommeklubb/?fref=nf

Fredag 10.juni reiste en gjeng spente, men super- klare svømmere fra Karmøy svømmeklubb til Stavanger for å delta på årets Stavanger Open. Etter å ha sjekket inn på Scandic Stavanger Park gikk alle til svømmehallen for å svømme inn. Det var 200 IM og 50 Butterfly som stod på programmet. Mange svømmere deltok på sitt første stevne utenfor Karmøy/Haugesund. Med et godt treningsgrunnlag og stor innsats gikk det kjempebra!
Beholdningen til Karmøy svømmeklubb på fredagen ble 3 gull og 5 bronse medaljer og nesten 100 % personlig rekord for svømmerne. Dagens beste prestasjon var Sara Larsen (2006); 40,49 på 50 Butterfly! Dette var beste tid i årsklassen.Dagen ble avsluttet med Pizza fra Dolly Dimple på hotellet før alle gikk til ro på rommene sine kl. 2130.

På lørdag viste Karmøy svømmeklubb godt igjen på resultatlistene. Klubben fikk med seg til sammen 6 gull, 4 sølv og 5 bronse medaljer. Mange satt solide personlige rekorder. Elias perset med 13 sekunder på 100 rygg! Det smiles, ler og vi heier på hverandre! Middag på Kina restaurant på kvelden.

Søndag var 3. og siste dag på Stavanger Open for i år. Dagen ble svært god for Karmøy svømmerne som satte personlige rekorder i fleng. Gratulerer til Lena, Marlene, Silje og Thea med pokal på 100 fri.

Svømmerne har kost seg med svømming og godt samvær hele helgen. Takk for turen og god sommer!

Mvh reiseleder Tore

 

 

Bilder ses HER