Covid-19 – All aktivitet midlertidig innstilt

Daniel Sandhåland Ukategorisert Leave a Comment

Del på Facebook

Hei, alle medlemmer i Karmøy Svømmeklubb!

Her kommer litt informasjon, selv om det er lite nytt å melde. All aktivitet i regi av Karmøy Svømmeklubb har som alle har fått med seg opphørt midlertidig pga situasjonen rundt Covid-19. Vi forholder oss til informasjon gitt av myndighetene og kommunen, og vet foreløpig ikke når aktiviteten kan starte opp igjen. Så snart vi vet mer blir det sendt ut ny e-post.

Svømmekurs: Ingen svømmekurs er avlyst. Kursene starter opp igjen der de slapp når situasjonen med Covid-19 har roet seg, og vi igjen får lov av myndighetene og kommunen til å ta i bruk bassengene.

Svømmetrening: All svømmetrening har selvfølgelig også opphørt. Alle lisensierte konkurransesvømmere får egentreningsprogram av ansvarlig gruppetrener. Rekruttsvømmerne oppfordres også til å drive med litt egentrening. Spørsmål rettes til ansvarlig gruppetrener.

Håper alle sammen takler denne spesielle situasjonen vi er midt oppe i på best mulig måte fremover. Ta vare på hverandre!

mvh
Daniel Sandhåland
Daglig Leder
Karmøy SK
dagliglederksk@gmail.com