Del på Facebook

14. – 17. november deltok Maria, Silje, Kaja, Sara, Mina, Stian og Johan på NM kortbane jr/sr i Stavanger Svømmehallen.

Torsdag:
Da er vi straks i gang med NM her i Stavanger. For Karmøy stiller Stian, Johan, Maria, Silje, Sara, Kaja og Mina. Vi ser frem til fire dager med forhåpentligvis masse god svømming.

I dag har vi kun tre starter. Maria på 100 fly, Johan på 200 rygg og senior jentelag på 4×200 fri.

Vi ønsker alle masse lykke til!

Fin start på NM. To av to mulige perser under første økt. Maria perset på 100 fly med 1.04.29 og Johan perset på 200 rygg med 2.10.21. Gratulerer!

Fredag:
Sara (800 fri) og Mina (50 bryst) var våre eneste svømmere i aksjon i dag. Begge svømte rett bak pers. Sara tok en fin 5. plass i juniorklassen.

Under finaleøkten i går tok jentelaget en fin 6. plass på 4×200 fri. Sara perset to sekunder på åpningsetappen. Også Kaja var under sin pers. Silje og Maria gjorde også gode løp til tross for en høst med langt mindre trening enn de siste årene. I B-finalen på 100 fly var Maria rett bak persen fra forsøket.

I morgen svømmer Sara 400 im, Maria og Silje 200 fri, Stian 1500 fri og juniorjentene Silje, Mina, Sara og Kaja 4×100 im. I tillegg har vi seniorlag på 4×100 im på kvelden.

Lørdag og søndag:
Da er NM over for denne gang. På de to siste dagene fikk vi pers og klubbrekord til Stian på 1500 fri med 16.30.50, pers til Sara på 400 im, B-finale til Maria på 100 fri, og pers og 4. plass i juniorklassen til Sara på 1500 fri. Vi gratulerer!

Litt opp og ned gjennom helgen, men det har blitt mange gode løp og personlige rekorder. Mange deltok på NM for enten første eller andre gang og tar med seg verdifull læring og erfaring til fremtidige mesterskap.

Vel gjennomført NM av Maria, Silje, Kaja, Sara, Mina, Stian og Johan!