AdO Cup 2019

Daniel Sandhåland Ukategorisert Leave a Comment

Del på Facebook

14. – 16. juni er det klart for AdO Cup i AdO Arena. Karmøy stiller med 7 svømmere + 3 stykker som bare skal delta på fredagen. Olav, Lazar, Oda, Isa, Eirik, Andreas og Leona deltar hele helgen, mens Victoria, Kaja og Mina kun deltar på fredagen. For de 7 førstnevnte er dette sesongens siste stevne. Krisztian er trener på stevne, mens Grethe er reiseleder. Vi ønsker dem masse lykke til!

Oppsummering fra reiseleder:

Fredag: Da er fredagens økt vel overstått. For de yngste svømmerne var dette første møte med et 50 m basseng. «Litt uvant, men kjekt», var responsen. Noen av de mer rutinerte svømmerne deltok kun på fredagen. Kaja (50 fri) Mina ( 100 bryst) og Victoria (100 bryst) kvalifiserte seg alle til finaler, men måtte trekke seg pga treningsleiren på Mallorca. Ellers så kvalifiserte Lazar seg til lørdagens finaler på 50 fri og 50 butterfly. Vi gledet oss til fortsettelsen i morgen.

Lørdag: For en dag!!!! Gjengen fortsetter å imponere. Mye bra svømming og de yngste virker mer komfortable med 50 m bassenget. Alle har enten perset eller svømt ned mot tidene sine fra kortbane. Isa Mari fikk en flott 1. plass på 100 butterfly. Lazar fikk 2. plass på 200 individuell medley. Han fikk også en 2. plass under finalen på 50 fri og 5. plass på 50 butterfly. På begge øvelsene perset han.

Søndag: Flotte prestasjoner på hele gjengen. Mange perser og mye bra svømming. Lazar fikk sølv i egen årsklasse på 100 fri og kom i finale på samme øvelse og 50 bryst. Han fikk til slutt 1. plass på 100 fri og 4. plass på 50 bryst. Kjekt å reise på tur med denne fine gjengen.

Bilder: https://www.flickr.com/photos/163167312@N05/albums/72157709274613688