Vårskvetten 17-18 mars 2018

Daniel Sandhåland Stevner Leave a Comment

Del på Facebook

Åstveit Svømmeklubb inviterer til approbert stevne i Åstveithallen for jenter og gutter i årsklassene 2009 og eldre.

Bassenget har 6 baner og holder 27 grader. Det vil bli elektronisk tidtaking og all informasjon om stevnet blir lagt ut på livetiming.medley.no (alternativt ltmobil.medley.no for håndholdte enheter). Stevnet arrangeres i henhold til NSF’s lover og regler.

Fra Karmøy Svømmeklubb reiser Sara, Helene, Kristina, Kaja, Elias, Mina, Olav, Lazar, Haide, samt Daniel som trener. Vi Ønsker lykke til.

Våre yngste konkurransesvømmerne er denne helgen på Vårskvetten som blir arrangert av Åstveit svømmeklubb. Vi er akkurat ferdig med første økt, og resultatene har vært veldig bra. Totalt sett har det blitt 20 personlige rekorder på 27 starter. Alle 9 svømmerne har satt minst én personlig rekord så langt.

I ettermiddag er det finaleøkt, og vi har 7 kvalifiserte svømmere. Mina (100 bryst og 100 im), Sara (100 fri, 100 im), Helene (100 bryst), Kristina (100 im), Kaja (50 rygg), Haide (50 rygg) og Elias (100 fri, 50 rygg og 50 fly). I tillegg skal jentene ha 4×50 fri stafett.

Jentene er klare for finaler! Her konkurreres det i to aldersgrupper. 2000-2003 og 2004-2006. Mange av våre svømmere er klare for finale selv om mange konkurrerer mot både ett og to år eldre utøvere. Lets go!

Det ble en god finaleøkt i går. 10 av 11 løp bedre enn i forsøkssekvensen. Mina ble nummer 2 på 100 bryst i yngre junior-klassen, mens Kaja ble nummer 3 på 50 rygg i samme klasse. I tillegg til gode forbedringer av Sara, Haide, Elias, Helene og Kristina.

Søndag har vært en ny dag med mange perser. 16 perser totalt. Snart venter siste økt med finaler. Vi har med Sara (100 rygg og 200 im), Elias (100 rygg), Mina (50 bryst), Kristina (100 fly) og Haide (100 fly).

Da var vi ferdige med Vårskvetten. Et kjekt stevne hvor alle har satt mange personlige rekorder. Kjekt at også de yngste fikk prøvd seg i finaler. Det gir god læring inn mot viktigere ting senere i karrieren. I siste finaleøkt tok Mina 3. plass i yngre junior-finalen på 50 bryst, mens Sara tok 3. plass i superfinalen på 200 im.