Klepp Open 2017

Daniel Sandhåland Stevner Leave a Comment

Del på Facebook

Klepp Svømme- og Stupeklubb inviterer til åpent stevne i Klepphallen. Fra KSK deltar Elias, Thea, Amund, Eskil, Helene, Johan, Sara, Kaja, Haide, Mina, Tim, Ørjan og Kristina.
Innsvømming fra kl 09:00
Lagledermøte kl 09:15 kun lørdag
Stevnestart kl 10:00 begge dager

Følg med på Livetiming

Overnatting på Bryne Kro og Hotell der vi spister taco-buffet.

Trener: Daniel

Reiseledere: Grete og Tore.

Lørdag 10. november reiste de fleste med ferjen fra Arsvågen kl. 0730 for å rekke innsvømming på Klepp kl. 0900. Dagen startet med 400 fri for gutter hvor alle gjorde sitt beste og mange fikk medaljer i alle valører. Videre utover dagen svømte alle inn til gode tider og plasseringer. Det ble mange gull, sølv og bronse på svømmerne fra Karmøy.

Stevnedagen ble avsluttet med 100 Medley, hvor 2006-jentene gjorde rent bord og tok 1., 2. og 3. plass i klassen! Mina stod for dagens pers, med over 12 sek. forbedring på 100 Medley

Vi overnattet i tradisjonen tro på Bryne Kro og Hotell og fikk servert en god taco buffe på kvelden. Både barn og voksne koste seg med maten og spiste seg gode og mette før svømmerne fikk litt tid med avslapping på rommet før leggetid.

Haide deltok på sitt 1. regionale stevne med gruppen og ble tatt godt imot, samtidig som hun gjorde gode prestasjoner i bassenget!

Søndag startet med 400 fri for jenter. 2006-jentene gjorde igjen rent bord i klassen med gull sølv og bronse og Haide på 6. plass. Sara forbedret sin egen årsbeste i Norge på distansen med ca 4 sek. Fantastisk bra! Resten av dagen gjorde alle Karmøy svømmerne det bra, med mange gode personlige rekorder og mange medaljer.

Sara viste nok en gang råskap, med å først svømme 400 medley og så 200 butterfly på ca 30 min. Kjempebra! Gull på begge distanser.

Stevne ble avsluttet med 1500 m Fri. Her stilte Mina, Ørjan og Amund. Mina og Ørjan svømte sin første 1500 i konkurranse og gjorde det bra. Amund hadde svømt en gang tidligere og satte ny årsbeste i Norge på distansen med tiden 19.19.93. 33 sekunder bedre enn den gamle rekorden.