Påskeleir/HTG leir Danmark 2017

Daniel Sandhåland Treningsleirer Leave a Comment

Del på Facebook

Karmøy Svømmeklubb har gleden av å reise med svømmere født 2004 eller eldre med på påskeleir til Danmark. Dette er en årlig hendelse som svømmere etterhvert vil ta del i. Svømmingen foregår i 50 meters basseng og er en opptreningsleir for langbane sesongen for de eldre svømmerne i klubben. Leiren i år blir i Herning.

Trenere på den første delen vil være Helge på HTG-leiren, og siste del i Herning er det Helge og Daniel som vil være trenere.

Reiseledere vil være Sandra Larsen, Nataszha Grønfur og Tore Frøyland Jensen.

Svømmere på HTG leir; Emma, Kristoffer, Christina, Synneva, Maria, Johs og Arild (HSK)

Svømmere påskeleir; Stian, Tim, Ørjan, Thea, Silje, Aleksander, Amund og Johan.

Litt info om leiren;

Vi kan glede dere med at det blir en påskeleir på Nørresundby idrettssenter/Ålborg i Danmark for HTG fra 1 april til 8 april og påfølgende videre påskeleir for alle konkurransesvømmerne i Herning fra 7 april til 16 april. Leiren vil foregå i 50 m basseng. Vi vil leie to baner under HTG leiren og tre baner i Herning når alle er samlet. I Nørresundby bor og spiser vi på samme sted som bassenget er. I Herning bor og spiser vi ca 5 min (700m) å gå fra der hvor bassenget er.

De foresatte må selv få svømmeren sin til Stavanger t/r. Avtal gjerne noen å dele skyssen med!

Bilder finner dere HER

Lørdag 8. april

Påskeleiren 2017 er i gang for alle svømmerne. Turen fra Stavanger til Hirtsals gikk veldig bra. Etter at siste gruppen ankom Danmark lørdag morgen, kjørte vi innom HTG leiren i Nørresundby for å samle hele gjengen.

Da vi ankom Herning, sjekket vi inn på Danhostel Herning og spiste lunsj. Svømmehallen ligger noen hunde meter fra hotellet og det tok ca 5-10 minutter og gå til hallen. Første trening startet med 30 min basis på land som ble ledet av Christina, etterfulgt av 2 timer i bassenget. Rundt 6000 meter ble unnagjort på første økt i 50 m bassenget i Herning.

Til middag fikk vi servert kylling og ris kl. 1800. De neste dagene må svømmerne tidlig i seng, da frokost er kl. 0500 og oppmøte i svømmehallen er kl 0530.

Søndag 9. april

Dagen startet med frokost kl. 0500. Brødmat og havregrøt stod på menyen. Etter frokost var det basis kl 0530 og svømming fra 0600-0800. En bedre frokost buffe ble servert til oss på hotellet når vi kom tilbake fra trening.

Etter treningsøkt nr. 2 var det en god gjeng som gikk til butikken for å handle. Det er et lite stykke og gå, men vi fant en fin sykkel og gangsti som førte rett til Rema 1000 butikken. Her ble det handlet inn både påskesnop, juice og sjokomelk.

Etter middag ble første del av rom konkurransene arrangert. Hvert rom er et lag og samler poeng til slutten av uka hvor vinneren blir kåret. Dagens konkurranse var å flytte erter fra en bøtte til ei annen ved bruk av sugerør. Første vinner ble rom nr 35; Ørjan, Johan og Amund.

Mandag 10. April

Nok en dag med frokost kl 0500 og trening fra 0530. Nå begynner det å bli en vane. Svømmerne får en enkel frokost som de ordner selv på et eget lite kjøkken, før de trasker avgårde til svømmehallen.

Mellom svømme øktene hadde HTG elevene styrketrening før kvelds økten. Resten hadde basis på kanten som vanlig.

Etter middag var det ny rom konkurranse. Denne gangen fikk alle hver sin balong knyttet rundt ankelen, som andre skulle prøve å sprekke. Den siste som stod igjen vant. I dag ble vinneren Synneva!

Tirsdag 11. April

Siste morgen vi må stå opp kl. 0445! Jippi! Basis som vanlig på kanten fra kl. 0530. I dag var det yngstemann; Amund, sin tur til å lede gruppen gjennom forskjellige basis/oppvarmings øvelser før svømmetreningen startet kl. 0600.

Etter lunsj var det hvile, slik at svømmerne kunne lade opp til dagens 2. økt.

Etter middag hadde Nataza enda en konkurranse; Kjeks og ballong stafett.  Det handlet om å spise 3 kjeks og så blåse opp en ballong så hurtig som mulig. Her var det rommet med de eldste guttene; Kristoffer, Johs og Arild som stakk av med seieren!

Onsdag 12. April

I dag var det hviledag. Frokost kl. 0830 og første trening startet ikke før kl. 0930. Kun basis og ca 1 1/2 time med lett svømming før lunsj.

Etter lunsj var det fri. Noen reiste til Herning senter rett etter lunsj, mens noen drøyde det litt ekstra. Alle sammen møttes på «Jensens Bøfhus» på senteret for en bedre middag. Her ble det servert biff og burgere i lange baner. Alle spiste seg gode og mette. Etter mat reiste 10 av svømmerne til bowlinghallen hvor de spilte bowling, mens noen reiste tilbake til hotellet og lekte med «Nerf» som de hadde kjøpt.

Torsdag 13. April

Første dag med trening fra 0800-1000. Frokost ble servert i matsalen av hotellpersonalet i stede for på gjestekjøkkenet av reiselederne. Svømmetreningen på morgenen ble en gjennomkjøring for det som venter i ettermiddag. Den store i6 testen.

Helge har laget et «stevne» hvor hver enkelt får tildelt øvelser eller serie de skal gjennom. Tidsskjema er nøye planlagt. Forberedelsene blir som til et stevne med oppvarming på land, innsvømming og skifte til konkurranse bukser/drakter når øvelsene til den enkelte går.

Fredag 14. April

Siste «vanlige» dag i Herning. Trening som vanlig fra 0800-1000 og 1600-1800.

Etter middag ble alle svømmerne samlet for de siste uformelle romkonkurranser. Det ble gjettet på barne bilder, holdt quiz og til slutt en Kahoot før vinneren ble kåret.

Lørdag 15. April

Siste treningsøkt ble gjennomført på morgenen, før en bedre lunsj ble servert i matsalen. Eierne av hotellet kom rundt og takket for besøket og ønsket oss god tur hjem. Rommene ble ryddet og inspisert før bussen kom og hentet oss.

Bussturen til Hirtsals var behagelig og avslappende. Tankene gikk til det vi hadde opplevd på leiren og gleden av å være på vei hjem. Turen fra Danmark til Norge gikk etter planen og alle fikk handlet de de hadde behov for på Tax free butikken.

Takk for turen! Det har vært en glede og være med dere på tur!

Hilsen

Reiselederne.