Haugesunds Avis Open 7.-8. mai 2016

Daniel Sandhåland Stevner Leave a Comment

Del på Facebook

Haugesund Svømmeklubb inviterer til åpent stevne i Haraldshallen. Fra KSK deltar 21 svømmere: Lena, Thea, Marlene, Amund, Hanne, André, Aleksander, Helene, Johan, Halvor, Sara, Silje, Mikal, Stian, Emma, Kristina, Johs, Tim, Maria, Christina og Ørjan. Lykke til svømmere og lagledere Daniel og Helge!

Reise- Stevneledere er Tore og Inger.

Lagledermøte lørdag kl 9:30 på møterommet i ishallen.
Innsvømming lørdag kl 9:30 og søndag kl 8:30
Stevnestart lørdag kl 10:30 og søndag kl 9:30

Følg med på: Livetiming

HA-Open ble en flott helg for Karmøy svømmeklubb. Det ble satt personlige rekorder på rekke og rad. På lørdagen svømte både gutte- og jente laget inn til medalje på stafettene. Flott innsats og god lagånd.
Sara, Kristina og Helene deltok på sitt første konkurranse stevne. Gratulerer med flott innsats og nye personlige rekorder!

Bilder finner dere HER