Treningsleir Nørresundby Påsken 2016

Daniel Sandhåland Treningsleirer Leave a Comment

Del på Facebook

Ja da var det klart for årets påskeleir.De som skal på tur er Stian, Marlene, Thea, Amund, Johan, Kristoffer, Andrè, Johs, Tim, Hanne, Maria, Emma, Lena, Synneva, Caroline, Christina, Ørjan og Silje. Reiseledere er Veronika, Tore, Sandra og Merete. De to trenerene er Helge og Daniel

Nørresundby idrettssenter.

En kan også se på Instagram under karmoysk for bilder

18 svømmere, 2 trenere og 4 reiseledere reiste fra Risavik, utenfor Stavanger søndag 20. mars kl. 2000. Om bord på båten var det skattejakt og kveldsmat før leggetid.
Mandag morgen kl 0800 ankom vi Danmark. Vi ble hentet i innleid buss og kjørt til Nørresundby Idretssenter, like utenfor Ålborg. Vi hadde tid til en liten «bli kjent» runde i området før lunsj og første treningsøkt kl 1200

Dag 2 i Danmark startet med frokost før svømmerne ble delt inn i 2 grupper. En gruppe hadde basis, hvor vi fikk låne lokalet til bokseklubben. Den andre gruppen hadde styrke i lokalene til Ålborg svømmeklubb. Første økt i bassenget var fra kl 1100-1300 før lunsj kl. 1330.

Onsdag morgen fikk svømmerne sove litt ekstra lenge. Vi spiste frokost kl 0930 før basis på kanten av bassenget kl 1030. Svømmetreningen var fra kl. 1100-1300. Samtidig med oss var det 2 danske landslagssvømmere og trente. Dette var Mie Østergård Nielsen som er europamester på 100 rygg og Victor Bromer som er europamester på 200 butterfly. Begge er kvalifisert til OL i Rio.

Vi fikk servert en god lunsj med Pizza kl.1330 før alle fikk en time med obligatorisk hvile.
Etter hvilen gikk noen til butikken og non spillte petanqè, eller boccia som vi trodde det het.
Før kveldstreningen fikk svømmerne server et mellommåltid med brød, knekkebrød, pålegg og frukt før svømmetreningen kl. 1800-2000.
Middag med kylling kl. 2030 før leggetid

Skjærtorsdag startet med frokost kl 0800 før vi gikk i svømmehallen og hadde 30 min basis før svømmeøkten. Etter lunsj ble det delt inn i 2 grupper, hvor den ene gruppen hadde styrke og den andre gruppen hadde basis.

Svømmerne fikk servert et mellommåltid med brød og frukt, før ny svømmeøkt kl. 1800-2000. Til sammen 5,5 timer med trening i dag. Dagen ble avsluttet med en felles middag kl. 2030.

Langfredag startet som vanlig med frokost kl 0800 før basis kl 0830 og svømming fra 0900-1100. Etter lunsj hadde de eldste basis treing i svømmehallen, mens de yngste fikk fri fram til neste svømmetrening kl 1800.

Daniel og Merete hadde utfordret Tore til en løpekonkurranse. Utfordringen var at Tore skulle forsøke å ta Daniel og Merete igjen med en runde når de skulle løpe 3 runder rundt et vann like ved idrettssenteret. En runde var på i overkant av 1,1 km. Merete vant, Tore ble nr 2, mens Daniel kom i mål i god tid før middag kl 2030.

Påskeaften fikk gruppen som skulle reise hjem etter en uke på treningsler, fri etter lunsj. Alle 9 svømmerne reiste til Ålborg. Jentene og Daniel ville gå og shoppe, mens guttene ville gå i dyreparken. HTG/NM gruppen gjennomførte en i6 økt som et stevne med 3×100 egen svømmeart.

Søndag var siste treningsdag for 9 av svømmerne. De hadde sin siste svømmetrening om morgen med basis fra 0630 og svømming fra 0700-0900. Etter lunsj var det 1 time basis før avreise med buss kl. 1700. Etter å ha gjennomført 12 svømmeøkter, basis før hver morgen trening og 3 x 1 time basis utenom, fikk de lov å være i badeland. Rommene ble ryddet og de som blir igjen en uke til ble flyttet til sine nye rom.

Svømmerne har stått på sent og tidlig og vært svært treingsvillige.

Takk for turen!

Bilder finner dere HER