Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Stavanger Open 2017

9. juni 2017 - 11. juni 2017

Del på Facebook

Fredag reiste Thea, Kristina, Sara og Amund til Stavanger som første gruppe. Da var det 800 m fri som stod på programmet. Alle gjennomførte sine distanser med flotte nye perser. Sara og Amund satte ny årsbeste i Norge på distansen! Gratulerer! På hotellet om kvelden ble det servert pizza i restauranten som vi hadde bestilt fra Dolly Dimple.

Lørdag morgen møttes de yngste svømmerne (2005 og yngre) til innsvømming i hallen. Før pause gjennomførte de sine øvelser, hvor bl.a 400 fri var på programmet. Det ble også på denne økten satt mange nye rekorder og Sara og Amund slo til igjen med årsbeste i Norge

De eldste svømmerne (født 2004 og eldre) hadde ikke øvelser på fredagen så de som hadde øvelser først på lørdagen reiste ned på dag 2 av stevnet.  På søndagen kom de siste eldste svømmerne fra Vormedal også.

Guttene stilte med 2 stafettlag i øvelsen 4*100 fri. Der endte de til slutt på henholdsvis en 4 og 6 plass. I tillegg stilte de med stafettlag på 4x 100 medley der til fikk en 4 og 5 plass. Svømmerne fikk denne helgen bekreftet om de ligger resultatmessig der de skal være frem mot stevnene som kommer.  Noen nye personlige rekorder ble det, i tillegg til mange medaljeplasseringer.

Resultatene fra stevnet ligger på livetiming.no

Svømmere og foreldre overnattet på Scandic Stavanger Park. Fredags kveld slappet svømmerne av på hotellet med pizza. Lørdagen spiste alle på Egon for deretter å roe ned på hotellet frem til leggetid.

Detaljer

Start:
9. juni 2017
Slutt:
11. juni 2017

Arrangør

Madla Svømmeklubb
E-post:
larsen.haakon@gmail.com
View Arrangør Website

Sted

Kvernevik Svømmehall
Traneveien 14
Hafrsfjord, 4048 Norge
+ Google-kart