Informasjon: Krisztian Hauer ansatt som konkurransetrener

Daniel Sandhåland Ukategorisert Leave a Comment

Del på Facebook

Informasjon:

Hei, alle sammen!

Da kan vi med glede informere om at Krisztian Hauer er ansatt som konkurransetrener i Karmøy Svømmeklubb.

Krisztian er ansatt som ansvarlig trener for konkurransegruppen på Vormedal. Han er ansatt på timebasis, og skal i første omgang være på kanten fem ganger i uken. Han skal også være med på utvalgte stevner og treningsleirer. Han har fungert i denne rollen siden februar, og vi er svært glade for at han nå har takket ja til stillingen på permanent basis. Han kommer til å kombinere trenerjobben med jobb som lærer på Vardafjell VGs.

Krisztian har en imponerende CV som både svømmer og trener. Han er født, oppvokst og utdannet i Ungarn, men har bodd i Norge siden 2001. Krisztian var selv svømmer på høyt nivå, og vet hva som kreves for å nå langt. Han har deltatt i junior EM, og har flere medaljer fra ungarske alders-, ungdoms-, junior- og seniormesterskap. I 1992 var han forhåndsuttatt til OL, men en skade satte en stopper for både OL-drømmen og svømmekarrieren. Etter endt svømmekarriere gikk han rett over i trenerrollen. Han var trener i Ungarn i perioden 1993-2001. Fra 1996-2001 var han hovedtrener i BVSC, en stor klubb i hovedstaden Budapest. Han var også med som trener under kortbane EM på slutten av 90-tallet. Samtidig som trenerjobben fullførte han 7 år på idrettshøgskole i Budapest. I 2001 flyttet han til Norge og ble ansatt som hovedtrener i Haugesund Svømmeklubb. Både i BVSC og i Haugesund har han levert svært gode resultater, og utviklet mange svømmere på høyt nasjonalt nivå. De siste årene har Krisztian bidratt som rekruttrener i Karmøy Svømmeklubb. Nå er han altså tilbake som konkurransetrener!

Vi er strålende fornøyd med at vårt førstevalg har takket ja til stillingen. Han har gjort en fantastisk jobb siden februar, og vi gleder oss veldig til samarbeidet fremover! Med sine faglige, pedagogiske og medmenneskelige egenskaper er vi sikre på at Krisztian kommer til å være med på å videreutvikle Karmøy Svømmeklubb i tiden fremover.

mvh

Karmøy Svømmeklubb