Informasjon: Helge Heiberg har sagt opp

Daniel Sandhåland Ukategorisert Leave a Comment

Del på Facebook

Hei alle sammen,

Etter en lengre sykemeldingsperiode har Helge Heiberg nå av personlige årsaker valgt å si opp sin stilling som hovedtrener i Karmøy Svømmeklubb.

Helge har vært hovedtrener i Karmøy Svømmeklubb i nærmere 15 år. Han har lagt ned utallige dugnadstimer for klubben gjennom disse årene. Frem til 2014 var alt arbeidet dugnadsbasert, før han i 2014 ble ansatt i en 50% stilling som hovedtrener.

Helge har vært den aller største bidragsyteren til at Karmøy Svømmeklubb er der vi er i dag som konkurranseklubb. Gjennom hardt og målrettet arbeid har han utviklet mange svømmere som har prestert på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå. Vi vet at hele svømmenorge er imponert over de resultatene lille Karmøy Svømmeklubb har levert de siste 15 årene. Med sitt store engasjement i klubben er han også utnevnt som æresmedlem i Karmøy Svømmeklubb. Dette ble gjort ved klubbens 40 årsjubileum i 2013.

Nå skal vi bygge videre på Helge sitt arbeid og videreføre den gode jobben som er gjort.Tusen takk for alt, Helge!Trenerkabalen for 2020/21-sesongen er mer eller mindre i boks, og vil bli presentert i løpet av kort tid.

Mvh
Karmøy Svømmeklubb