Sandnes-Krutten 2019

Daniel Sandhåland Ukategorisert Leave a Comment

Del på Facebook

I helgen hadde vi 30 svømmere på rekruttstevne i Sandnes. Det virker som om det ble en svært vellykket tur!

Rapport fra reiselederne:

Da er vi vel hjemme igjen etter en opplevelsesrik helg sammen med rekrutter, foreldre og søsken på tur til sørfylket. Lørdagen startet med 1 1/2 times hopp og sprett i Rush trampolinepark. Veldig kult sted, og både små…og noen store….fikk virkelig boltre seg, og svidd av noen kalorier. Vi var så heldige å få overnatte i en stor og flott Espira barnehage i Sandnes. Og her rigget de seg til i forskjellige kriker og kroker. Mange mennesker og mye skulle på plass. Etter at lørdagspizzaen var inntatt var det tid for Halloweenparty. Her var det god fantasi, og barnehagen bugnet over av unger og voksne utkledd som nonner, hekser, drakulaer, skjeletter, Mr Refleks, mann med ljåen, Pennywise osv…og tror jammen meg det var en banan med solbriller òg. Det ble gjennomført masse kjekke leker, og det så ut som ungene storkoste seg. Hele rommet var også blitt pyntet med masse kul discobelysning og Halloweenlys. For en stemning det var. Etterpå var det Halloween-buffet, og jeg tror de fleste la seg helt sprikkmette.

Så kom søndagen, og det var en Riska-hall (over-) fullt med svømmere og folk. Hele 199 påmeldte svømmere, og laglederne og voksne fra svømmeklubbene gjorde en formidabel innsats med å få logistikken til å gå helt knirkefritt. Ungene var spente og ivrige, og de gjorde alle en utrolig innsats i bassenget. For en gjeng, og for et lag og samhold. Så heldige vi er som får reise sammen på slike stevner. Gleder oss allerede til neste gang.

Bilder:
https://www.flickr.com/photos/163167312@N05/albums/72157711536778878