Stavanger Open 2019

Daniel Sandhåland Ukategorisert Leave a Comment

Del på Facebook

25. og 26. mai har vi en liten gjeng som deltar på Stavanger Open. Dette er første approberte stevne i Stavanger Svømmehall etter renoveringen. Det blir spennende å se hvordan hallen og bassenget ser ut! Fra Karmøy skal Stian, Aleksander, Ørjan, Silje, Kaja, Kristina, Amund, Sara, Mina og Haide i aksjon i løpet av helgen. Daniel er med som trener og leder. Vi prioriterer kun utvalgte øvelser, og ingen deltar på hele stevnet. Her skal det jaktes både stafettkrav og individuelle krav til de kommende mesterskapene. Lykke til!

Oppsummering:

Stavanger Open 2019 ble en kjempesuksess. Vi klarte det vi kom for, og mange svømmere tok nye NM og/eller UM-krav. I tillegg ble det mange finaler og mange personlige rekorder. En strålende helg med masse god svømming og masse god stemning.

Kaja tok sitt første NM-krav på 100 fri. I tillegg tok hun UM-krav på samme øvelse. Sara tok NM-krav på 1500 fri og UM-krav på 800 fri i samme løp. Amund tok sitt første UM-krav på 800 fri. Sara tok UM-krav på 400 im. Juniorjentene tok NM-krav på 4×200 fri. Og Stian satt klubbrekord på 800 fri. Gratulerer til alle!

Bilder:
https://www.flickr.com/photos/163167312@N05/albums/72157708781079863

Kaja var en av mange utøvere som tok krav i helgen. Hun tok blant annet sitt første NM-krav på 100 fri!