Vårskvetten rekrutt

Daniel Sandhåland Ukategorisert Leave a Comment

Del på Facebook

Lørdag reiser 16 Karmøy-rekrutter på stevne til Bergen. Åstveit SK er arrangør av Vårskvetten som arrangeres i Åstveithallen. De skal overnatte Espira Ulsetskogen barnehage. Søndag etter stevne skal gjengen ta turen til FlipZone, en trampolinepark i Åsane.

Fra Karmøy deltar: Frede, Astrid, Brage, Alexander, Fredrik, Jonas, Elisabeth, Uno, Isa Mari, Eirik, William, Kevin, Sindre, Tobias, Andreas og Julie. Krisztian er trener og Mette er reiseleder. Vi ønsker alle masse lykke til!

Oppsummering:

Vi hadde lyst å la rekruttene reise på et stevne med overnatting. Hensikten var å la svømmerne bli litt bedre kjent med hverandre også på tvers av svømmehallene. 13 svømmere, en del søsken og foreldre reiste til Åstveit på lørdagsmorgen. Rekruttene hadde nettopp fått seg nye klubbdrakter så de syntes godt igjen både på fergen og i svømmehallen. Innsvømmingen startet kl. 15.00 og en time senere var alle klare for å vise hva de hadde trent for de siste månedene. For noen var dette første stevnet og det var både spenning og glede i luften. Rekruttene klarte seg kjempefint og alle var veldig fornøyde med egen innsats. Ekstra kjekt var det med stafett. Klubben hadde 2 guttelag og ett jentelag på 4×50 fri. For de som hadde svømt før ble det flere gode perser og Sindre Alexander Dahle fikk bestemann pris på 100 bryst.

Etter stevnet sjekket vi inn i en flott barnehage på Ulset. Der spiste de pizza og hadde frilek frem til leggetid. Neste dag reiste hele gjengen til trampolineparken, FlipZone, på Åsane. Dette ble en virkelig god treningsøkt for barna og de tøffeste foreldrene. Røde og svette reiste vi fra Bergen. Takk til alle barna og foreldrene som gjorde turen til årets høydepunkt for rekruttene i KSK.

mvh
Grethe

Bilder:
https://www.flickr.com/photos/163167312@N05/sets/72157708436781534