BSF 2019

Daniel Sandhåland Ukategorisert Leave a Comment

Del på Facebook

5. – 7. april deltar Maria, Stian, Aleksander, Ørjan, Kaja, Kristina, Sara og Mina på Bergen Swim Festival i AdO Arena. Dette er et stort internasjonalt stevne med verdensstjerner som blanet annet Sarah Sjøstrøm og Katinka Hosszu på startstreken.

Våre svømmere leverte et veldig bra stevne. Det ble satt tre klubbrekorder, Maria, Aleksander og Sara svømte totalt fire B-finaler i det sterke selskapet, Mina tok sitt første NM-krav og det ble satt haugevis av personlige rekorder. Her følger fullstendig oppsummering:

Fredag:

Da er første dag av BSF over. En dag med mange fine prestasjoner og perser. Sara svømte 400 im i langbane for første gang og svømte under kortbanepers! Hun kvalifiserte seg også til B-finale! Kaja, Kristina, Sara og Stian perset på 100 fri! Stian perset på 100 bryst! I B-finalen på 400 im perset Sara igjen! Ellers var flere rett bak persene sine. I morgen er det ny dag, og vi ser frem til en dag med forhåpentligvis mange flere perser! Gratulerer til alle og lykke til i morgen.

Lørdag:

Ny dag med mange perser og fine prestasjoner på BSF. Både Aleksander og Maria svømte B-finale og Aleksander satte klubbrekord to ganger på 50 fly! Aleksander perset og satt klubbrekord på 50 fly med 26.37! 0.01 sek forbedring av Kristoffers tidligere i rekord. Kristina og Kaja perset på 50 fly! Kaja, Sara, Kristina og Mina perset på 200 fri! Aleksander kvalifiserte seg til B-finale på 50 fly! Der perset han og satte klubbrekord igjen! Sterke 26.09 holdt til 6. plass! Maria kvalifiserte seg til B-finale på 200 fri! Der svømte hun forsøkstiden ned over to sekund og kom på en sterk 5. plass med 2.06.11!

Søndag:

Da er BSF 2019 over for Karmøy sin del. Også siste dag bød på mange gode prestasjoner og perser! Det ble ett nytt NM-krav, én klubbrekord, én B-finale og ni perser på siste dag! Maria kvalifiserte seg til B-finale på 400 fri! Aleksander og Stian perset på 50 bryst! Aleksander perset og satt klubbrekord på 50 fri med 25.18! Sara og Kristina perset på 400 fri! Pers og NM-krav til Mina på 50 bryst med 35.40! Sara perset på 100 fly! Mina og Ørjan perset på 50 fri! Maria ble nummer 7 i B-finalen på 400 fri!

Bilder:
https://www.flickr.com/photos/163167312@N05