Haugaland Kraft Open 2018

Daniel Sandhåland Stevner Leave a Comment

Del på Facebook

Da har vi gleden av å invitere til Haugaland Kraft Open 2018, med kraftig oppgradert hall med nytt lys og ikke minst moderne og tidsriktige startpaller. Stevnet iår har fått øket deltagelse fra klubbene rundt oss og vi har med 23 konkurranse svømmere fra egne rekker.

Her er mulig å kvalifisere seg til LÅMØ Vest 2017 (Landsdelårsklassemønstring) i Bergen.

Karmøyhallen svømmehall er 25m, 6 baner, temperatur ca 27 grader. Eget utsvømmingsbasseng. Det vil bli benyttet elektronisk tidtaking og livetiming.

Stevnestart lørdag kl 11 og innsvømming kl 10. Søndag stevnestart kl 10 og innsvøm. kl 9.

1/3 premiering. Deltagere født 2006-2009 får deltagerpremie. Gavekort fra XXL for 1., 2. og 3. plass på alle 50 m finalene.Klasser: Alle årsklasser f.o.m. 2009 t.o.m. senior, masters og HC. Stafett en klasse.

Vi ønsker klubber fra hele region Vest velkommen.
Det deltar 230 svømmere fra følgende klubber: BS-LK, Bryne, Frisinn, Haugesund, Haugesund Triatlonklubb, Jørpeland, Karmøy, Madla, Randaberg, Sandnes, Sola, Stavanger Svømme Club, Stord IL og Vestkantsvømmerne.

Fra Karmøy stiller med  konkurransegruppen: Elias, Thea, Amund, Kaja, Lazar, Haide, Aleksander, Kristina, Eskil, Christina, Johan, Helene, Christian, Sara, Viktoria, Stian, Aleksandra, Emma, Mina, Kristoffer, Olav, Maria, Tiril,  og Ørjan. Klubben stiller også med 4 mixed stafettlag. Lykke til, alle sammen!

Bilder fra stevnet finner dere HER