Rekruttstevne i Hundvåg

Daniel Sandhåland Stevner Leave a Comment

Del på Facebook

Rekruttstevne i Hundvåg 2. april 2016
Stavanger Svømme Club inviterer til rekruttstevne i Hundvåg Svømmehall. Fra Karmøy deltar Eirik, Kaja, Lazar, og Isabella. Grethe er trener/lagleder. Lykke til alle sammen!

Innsvømming kl 11. Lagledermøte kl 11:05. Stevnestart kl 11:30.

Åpen cafeteria under hele stevnet.Det ble en liten gjeng fra klubben som reiste på SSCsrekruttstevne på Hundvåg denne helgen. Stemningen var likevel god og innsatsenfra svømmerne var helt topp. Selvom de bare var 3 deltakere, stilte de likevel med stafettlag. Eirik og Lazarsvømte hver sin etappe mens Kaja svømte 2. I tillegg til staffett svømte de 5 individuelle øvelser hver,så det ble lite tid til avslapning. Stevnet ble avsluttet med klubbvis medaljeoverrekkelseog bildetaking. Bildene blir lagt ut på SSC sin hjemmeside. Alt i alt var detet kjekt stevne.

Hilsen Grethe (lagleder)