Grasrotandelen

Daniel Sandhåland Ukategorisert Leave a Comment

Del på Facebook

Vil du støtte Karmøy Svømmeklubb?

Som spiller hos Norsk Tipping, kan du støtte Karmøy Svømmeklubb med inntil 5 prosent av det beløpet du spiller for. Grasrotandelen går ikke utover innsatsen eller premien din.

Karmøy Svømmeklubb sitt organisasjonsnummer er 981 339 649. Oppgi dette neste gang du tipper!

Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kr på Lotto, gir Norsk tipping fem kroner som går direkte til klubben. Premien din blir like stor uansett om du benytter deg av Grasrotandelen eller ikke.

Når du skal levere spill, vil du bli gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen vil møte deg uansett om du stikker Spillerkortet ditt inn i terminalen hos en kommisjonær, spiller via norsk-tipping.no, på en spillterminal eller via mobil. Når du har valgt Karmøy Svømmeklubb som mottaker av Grasrotandelen, blir det avsatt penger til klubben for hvert eneste spill du leverer.

For klubben er dette en fantastisk ordning for klubben å få inntekter på, for å drifte svømmekurs, treninger og annen aktivitet for innbyggerne i Karmøy og andre som benytter seg av våre tilbud. Så neste gang du spiller, husk Grasrotordningen og Karmøy Svømmeklubb! På forhånd takk for hjelpen!

Karmøy, 24.2.16

Styret i Karmøy Svømmeklubb